Grand Hote Oslo: Careers

Join us! Create experiences that inspire.

Grand Hotel is Oslo’s most famous and honorable hotel with traditions reaching back to 1874. We see our team as our most valuable partners when working towards growth of Grand Hotel’s business. At Grand Hotel, our people make immaculate impressions of great service. Therefore we seek people who share our passion for service, courteousness and diplomacy.

Grand Hotel is Oslo’s most famous and honorable hotel with traditions reaching back to 1874. We see our team as our most valuable partners when working…

Read More Close

Connect with our LinkedIn profile to learn more and to get updates on open positions.

For an open application, please send application and specify type of position that is of interest for you to: jobb@grand.no

Vil du bli en del av vårt flotte kjøkkenteam?

Grand Hotell trenger å styrke vårt kjøkkenteam og har ledig stilling
som a la carte kokk i Palmen restaurant. Vi ser etter noen som vil være en del
av et dynamisk team og på en hektisk og spennende arbeidsplass.

Arbeidsoppgaver:

• Jobbe i et team med sous chef og lærling på
sitt skift.

• Forberedelse av dagens produksjon. 

• Ansvar for gjennomføring/etterlevelse av IK mat.

• Levere gode smaksrike retter i henhold til satt meny.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper: Vi søker deg som har fagbrev som kokk, er
kreativ, har godt humør, har gode kommunikasjonsevner, er arbeidsom og
pliktoppfyllende, og selvfølgelig med en stor interesse for god mat! Du må
beherske engelsk og gjerne et av de skandinaviske språkene, sistnevnte ikke et
must.

Vi tilbyr:

  • Gode kollegaer.
  • Faglige utfordringer.
  • Konkurransedyktige betingelser.

Er du en engasjert og glad person med en
brennende interesse for mat, er lærevillig og ønsker å være delaktig i å
utvikle Palmen kjøkkenet til å bli enda bedre? Da kan du være den vi
søker! Stillingen kan på sikt gi en potensiell mulighet til forfremmelse
til Sous chef.

Søk på stillingen her.