GRAND + MUNCH

Kombiner et fantastisk opphold på Grand Hotel med vårens utstilling på Munchmuseet, MED LUKKEDE ØYNE - GAUGUIN OG MUNCH.

Tilbudet inkluder følgende for 2 personer:

- Overnatting i et av våre flotte Superiorrom.
- Billetter til utstillingen, MED LUKKEDE ØYNE - GAUGUIN OG MUNCH
- Frokost i historiske Grand Café
- Inngang til Artesia Spa med oppvarmet basseng, sauna og treningsrom

Superiorrom
For 2 personer – 2750 KR

Bestill din utlimate Oslo-opplevelse i dag. Vennligst kontakt oss på booking@grand.no eller ring oss på +47 23 21 22 00.

Tilbudet er tilgjengelig t.o.m april og gjelder kun bestilling av et Superiorrom. Reservasjon er basert på tilgjengelighet.

Om utstillingen, MED LUKKEDE ØYNE - GAUGUIN OG MUNCH

Etter i flere år å ha arbeidet med maleri (og for Gauguins del, også med skulptur), fikk begge kunstnerne øynene opp for grafikken og dens uendelige kreative muligheter: Gauguin i 1889 og Munch i 1894. Begge sprengte etablerte grenser og lagde banebrytende grafikk hvor teknikken på mesterlig vis understreker de grunnleggende aspektene ved motivene. Resultatene hos de to ble ganske forskjellige. Den største fellesnevneren er deres store utforskertrang, som kom til fullt uttrykk i tresnitt-teknikken. Mens Gauguin var mer opptatt av detaljer, reduserte Munch ofte motivet til et absolutt minimum.

Mer informasjon om utstillingen her:
http://munchmuseet.no/utstillinger/med-lukkede-%C3%B8yne-gauguin-og-munch 

Kombiner et fantastisk opphold på Grand Hotel med vårens utstilling på Munchmuseet, MED LUKKEDE ØYNE - GAUGUIN OG MUNCH. Tilbudet inkluder…

Les mer Stengt

MORE OFFERS

Close