40 nye rom og suiter

Grand Hotel har vært i gjennom et omfattende renoveringsarbeide.  Nå står 40 nye rom og suiter klare til bruk og vi er i tillegg i ferd med å ferdigstille 164 nye bad.

Dette er virkelig et løft for hotellet som vil bidra til at våre gjester får en bedre opplevelse når de gjester oss.  På våre nye rom og suiter kan du nå velge mellom ulike stilarter. 

 "The Cinnamon Room" er inspirert av varme kanelfarger og vakker kvinnekunst.  "Art Deco" suitene har en stilren design og disse rommene er inpirert av alle de "femme fatale" som opp igjennom årenes løp har gjestet hotellet.  I "The botanic suite" eller "det grønne rommet" har designerne latt seg inspirere av naturen og alle de flotte farger vi finner der.

Uansett hvilken stil du foretrekker er alle rommene utstyrt med all tenkelig komfort og luksus.  Hovedtyngden er deluxe rom og suiter og mange av de som vender ut mot Karl Johan har i tillegg en egen liten luftebalkong. 

Det er investert betydelige beløp og våre gjester kan nå glede seg over innbydende, funksjonelle rom, suiter og bad med lekker design!

Velkommen inn for å ta en titt!

onsdag 19 oktober 2011

Vår beste pris får du alltid her

ROMRESERVASJON

+47 23 21 22 00 Avbestilling/Endring

Jo lengre du bor i Oslo, jo mer kan du spare!

Les mer

Grand since 1874 - Jubileumstilbud

Les mer

Venninnetur til Oslo i vente? Prøv Grand Jentehelg

Les mer