Nye mobile nettsider

Stadig flere bestiller hotellovernatting mens de er på farten – fra mobilen. Med de nye mobile nettsidene til Grand Hotel blir booking prosessen enda enklere.

 Mobilbruken på grand.no har hatt en vesentlig økning bare det siste året og antall besøkende fra mobile enheter og nettbrett har mer enn doblet seg. Med de nye mobiltilpassede sidene forventer vi å forbedre den digitale opplevelsen for gjestene allerede før de sjekker inn.

1 av 3 bestiller fra mobilen
Trenden for de siste årene er helt tydelig: Ferie og sommertid er også høysesong for mobilbruk på hotellets nettside.
Løsningen Grand Hotel har valgt er rendyrkede mobile nettsider for en optimal brukeropplevelse på små skjermer. Innholdet er i stor grad det samme som på de vanlige nettsidene, men elementer som blant annet større knapper og søkefelt gjør det enkelt å trykke seg frem til informasjonen man søker også på mobilen.

Raskt og enkelt
Mobilbrukere er mindre tålmodige enn andre besøkende på nettsiden. Besøkene er kortere i tid, mobilbrukerne besøker færre sider og de forsvinner raskt dersom sidene ikke er raske og enkle nok.
Av den grunn har vi prioritert å utvikle mobile nettsider før en mobil applikasjon, da gjester på reise skal slippe å laste ned og installere en app for å gjøre en rask bestilling,. Dette harmoniserer med vår filosofi om at det skal være enkelt å bestille overnatting på våre nettsider, samt at man alltid skal finne de beste prisene på grand.no.

 

fredag 22 februar 2013

Vår beste pris får du alltid her

ROMRESERVASJON

+47 23 21 22 00 Avbestilling/Endring

Jo lengre du bor i Oslo, jo mer kan du spare!

Les mer

Grand since 1874 - Jubileumstilbud

Les mer

Venninnetur til Oslo i vente? Prøv Grand Jentehelg

Les mer