Grand Café

Med vindu mot Karl Johan i Oslo på gateplan ligger tradisjonsrike restaurant Grand Café, som har vært ett av byens store stamsteder helt siden Ibsens tid.

Den gang Oslo het Kristiania, spaserte vår verdenskjente dramatiker Henrik Ibsen daglig til sitt Grand Café. Der delte han bord med samtidens mest kjente navn fra kunstliv, akademi og diplomati. Vår restaurant åpnet i 1874, og ble raskt stamsted for hovedstadens dannede borgerskap.

Fortsatt er det historisk sus over Grand Café.

I dag er denne ærverdige restaurant både et hektisk og populært lunsjsted for travle forretningsfolk, restaurant for hotellets frokost, og in-sted på kveldstid. 

Vår anerkjente smørbrødbuffet, serveres mandag til lørdag, i tillegg har vi en variert a la carte meny både til lunsj og middag. Ta en titt på våre ulike menyer og tilbud og la deg friste til et besøk midt i hjertet av Oslo!

Lokalmat på menyen

På våre menyer vil du iløpet av sesongene blant annet finne villaks fra Borealis Gourmet i Alta og det fantastiske lammet fra Vesterålen, som har gresset hele veien fra fjøra til sletta på 600 meters høyde på fjellet. Dette kjøttet finner du ikke maken til! Du finner også Jærstut fra Rogaland, fugl fra Vestfold fugl, reinsdyr fra Varanger Vilt og ost fra Eiker gårdsysteri for å nevne noen.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen til oss, og tilby deg det beste vårt fantastiske land har å by på av matkultur!

 

Åpningstider:


Frokost  
Mandag - fredag 06.30 - 10.00 
Lørdag 07.00 - 11.00 
Søndag 07.00 - 12.00 
   
Lunch  
Mandag - fredag 11.00 - 16.00
Lørdag 12.00 - 13.30 , 14.00 - 16.00
Søndag 13.00 - 16.00
   
Middag  
Mandag - lørdag 16.00 - 23.00
Søndag* 16.00 - 22.00

* I sommerperioden 28. juni til og med 2. august vil Grand Café ha én time utvidet åpningstid på søndager. 

  • Grand Café atmosphere
  • Traditional Open Sandwich Buffet
  • Grand Café buffet area
  • Grand Café Hamburger
  • Traditional Napoleonskake
  • Dessert buffet

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

BORDFORESPØRSEL

cal2

Ønsker du å bestille bord til 9 personer eller flere? Klikk her for å sende forespørsel.

Vi har avbestilling for bordreservasjon 12 timer før forventet ankomst, og ved utelatelse av oppmøte kan Grand Hotel fakturere et "noshow" beløp som kompensasjon.

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Sommeren på Grand - Spar opptil 25 %

Les mer