Nyttårsfeiring!

Tid for fest og nyttårsfeiring i Grand Café.

Ta farvel med det gamle og møt det nye året sammen med de du er glad i. Årets siste dag er for mange av oss en av årets største og mest populære festdager. I Grand Café feirer vi Nyttårsaften og vi kan love deg god stemning.

I Grand Café ønsker vi dere hjertelig velkommen til en 5-retters middag med tilhørende god drikke i klassisk atmosfære og miljø.

Vi har åpent fra kl 19.00 og har ulike sittinger frem til kl. 21.00.

Kvelden avsluttes ved midnatt med at både gjester og personalet ønsker hverandre godt nyttår til Oslohimmelens flotte fyrverkeri.

Vår kjøkkensjef har nå jobbet iherdig, og menyen er klar. Ta en titt på den nederst på denne siden, og la dere friste til å komme på besøk i Grand Café for å avslutte året 2014.

Til lunsj har vi åpent fra kl.12.00 til 16.00. Vi serverer vår flotte smørbrød- og kakebuffet til kr 345,- per person, i tillegg til a la carte servering for selskap under 8 personer.

Bestill bord direkte i skjemaet til høyre, eller ta direkte kontakt på e-post til grandcafe@rica.no dersom dere er flere enn 8 personer.

Vi ser frem til å feire nyttår sammen med dere!

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

BORDFORESPØRSEL

cal2

Ønsker du å bestille bord til 9 personer eller flere? Klikk her for å sende forespørsel.

Vi har avbestilling for bordreservasjon 12 timer før forventet ankomst, og ved utelatelse av oppmøte kan Grand Hotel fakturere et "noshow" beløp som kompensasjon.

Julen på Grand Hotel

Les mer

Gavekort - gi bort en Grand opplevelse!

Les mer

Nobelmenyen 2014

Les mer