Palmen Restaurant

Palmen er Oslos best bevarte lille hemmelighet - en arkitektonisk perle i hjertet av hotellet, med sin karakteristiske glasskuppel.

I Palmen ønsker vi å tilby en opplevelse i unik atmosfære med fokus på lokale norske råvarer i sesong.

I våre tradisjonsrike lokaler har våre kokker nå tatt skrittet videre med kreative komposisjoner og moderne teknikker.

Vårt mål er å utfordre så vel som å behage alle sanser uansett anledning.

Vi tilbyr lunsj med kalde og varme småretter.  Sprudlende, fargerik afternoon tea med søte og salte smakskreasjoner.

På kvelden tilbyr vi 5-retters tasting meny med fokus på håndverk, mat og drikke i kombinasjon.

Palmen er kjent som en arkitektonisk perle i hjertet av Grand Hotel, med sin karakteristiske glasskuppel som slipper lyset inn. Restauranten er tredelt og vi kan tilby to separate lokaler som er godt egnet for lukkede selskap inntil 16 personer.

Palmen Restaurant åpnet for første gang i 1913 og feiret 100 år i 2013. Dette ble markert med nytt matkonsept og redesignede lokaler.

Norges mest anerkjente interiørarkitekt, Anemone Wille Våge, har gitt restauranten et nytt utseende i glamorøs klassisistisk stil. 

Palmen Restaurant var opprinnelig en åpen hotellhave med springvann, kalt Palmehaven. Her kunne gjestene nyte matopplevelsene på en skyggefull veranda, slik Ibsen pleide å gjøre i sommerhalvåret. I 1913 ble haven bygget inn med glasstak og palmegrener.

Åpningstider:

Mandag - fredag 11.00 - 22.00
Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Stengt
 

 

  • Palmen Restaurant
  • Chambrée separée, Hogarth
  • Evening in Palmen
  • Table for two
  • Palmen Kitchen
  • Palmen Kitchen
  • Palmen Mussels
  • Homemade bread
  • Head Chef Apostolis Fraimis
  • Restaurant Manager Paula Lundberg

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

BORDFORESPØRSEL

cal2

Ønsker du å bestille bord til 9 personer eller flere? Klikk her for å sende forespørsel.

Vi har avbestilling for bordreservasjon 12 timer før forventet ankomst, og ved utelatelse av oppmøte kan Grand Hotel fakturere et "noshow" beløp som kompensasjon.

Julen på Grand Hotel

Les mer

Gavekort - gi bort en Grand opplevelse!

Les mer

Nobelmenyen 2014

Les mer