Om Artesia

Artesia Spa Grand Hotel eies og drives av Artesia AS, som også regnes som et av Norges mest eksklusive treningssenter og spa med tilhold på Majorstuen i Oslo.

Kombinasjonen av dyktige terapeuter, unike omgivelser, enestående service og en vennlig, avslappende atmosfære har gjort at Artesia flere år på rad har blitt kåret til Oslos beste spa.

Du trenger ikke å reise langt for å få en velgjørende opplevelse på spa. Du kan unne deg den samme herlige opplevelsen i sentralt i Oslo, enten på Karl Johan eller Majorstuen.

På Karl Johans gate i Oslo sentrum finner du et velrenomert fristed for deg som ønsker å ta vare på kropp og sjel.

Artesia sine eksklusive spaavdelinger er tilgjengelig for alle. Våre høyt kvalifiserte terapeuter ser frem til å skreddersy en behandling som passer dine ønsker og behov.

Artesia Spa Grand Hotel har 7 eksklusive behandlingsrom, inkludert et duo behandlingsrom. Alle behandlingsrom har badekar, og vi har egen VIP-suite for grupper. Spfasiliteter er oppvarmet svømmebasseng som holder ca 30 grader, steambad, badstue og garderober.  

Artesia Spa tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger, mange forskjellige typer massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, pedikyr og manikyr.

Artesia ble etablert i 2002 og har følgende målsetning:

“hver gang du forlater Artesia skal du oppriktig glede deg til ditt neste besøk.”

Artesia er en oase og et fristed for mennesker som ønsker å ta vare på seg selv, sin kropp og sin sjel i behagelige omgivelser.

Kontakt oss direkte på telefon 22 82 50 00 eller epost booking@artesia.no

Følg oss på Facebook for oppdaterte tilbud, behandlinger og produkter.

Se også vår hjemmeside www.artesiaspa.no for mer informasjon

Artesia Spa Logo

ROMRESERVASJON

Vår beste pris får du alltid her

Gå til reservasjon

SPAFORESPØRSEL

+47 22 82 50 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Sommeren på Grand - Spar opptil 25 %

Les mer