Kunstkorridoren

Grand Hotel er stolte av å presentere billedkunstner, Gabrielle Kielland! 

Gabrielle Kielland er maler, tegner og grafiker. Hun bor og arbeider i Oslo, og er utdannet på Statens Håndverks- og Kunstindustriskole 1962-66.


Siden sin første utstilling i Galleri Tanum, Oslo i 1979, har hun hatt over 70 separatutstillinger i inn- og utland. Bl.a. i Galleri Brandstrup, Soli Brug, Telemark Fylkesgalleri, Galleri Osebro, Galleri Briskeby, Galleri Steen, Galleri Arctandria, Aalesund Kunstforening, Bergen Kunstforening, Kunstnerforbundet.

Hun er representert i offentlige og private samlinger som bl.a. Nasjonalgalleriet,
Bergen Billedgalleri, Norsk Kulturråd, Norsk Hydro, Statoil, Sel Kommune, Det Faste Galleri Ålesund, Troms Fylkeskommune.

Hun er spesielt kjent for sine billedtolkninger av litterære temaer; Amalie Skram, Marguerite Duras og Sigrid Undsets “Kristin Lavransdatter”. I 2011 tar hun for seg Henrik Ibsens “Peer Gynt” som festivalutstiller på Peer Gynt stevnet på Vinstra.

“Å male handler om å være modig, du må være forferdelig modig for å se deg selv i hvitøyet. Jeg maler mennesker, hvordan det er å være menneske, på godt og vondt. Kan kanskje si at jeg maler et indre landskap, - ikke et ytre. Følelser”.

Gabrielle Kielland

 

Vår beste pris får du alltid her

ROMRESERVASJON

+47 23 21 22 00

Bestill i forkant – rabatt!

Bestill 14 dager i forveien - Spar 15 %

Les mer

Afternoon Tea i Palmen

Les mer

Sommeren på Grand - Spar opptil 25 %

Les mer