Grand Hotel oslo: Karriere

Bli med på laget! Skap opplevelser som inspirerer.

Grand Hotel Oslo er Norges mest kjente og ærverdige hotell, med tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1874. Vi ser på våre ansatte som våre mest verdifulle partnere når vi sammen jobber mot vekst av Grand Hotels business. På Grand Hotel er det våre ansatte som former de mest vidunderlige opplevelser av fremragende service.

Derfor søker vi mennesker som deler vår lidenskap for god service, høflighet og diplomati.

Grand Hotel Oslo er Norges mest kjente og ærverdige hotell, med tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1874. Vi ser på våre ansatte som våre mest…

Les mer Stengt

Finn vår LinkedIn-profil for å få oppdateringer på ledige stillinger. For åpne søknader, send søknad, med stillingsønske som er av intereresse for deg til: grand@grand.no

RESTAURANTSJEF PALMEN RESTAURANT & OTHILIA LOBBYBAR

Nå søker vi en restaurantsjef til vår restaurant Palmen & Othilia lobbybar. Restaurantsjefen vil ha ansvar for daglig ledelse i form av personal- og budsjettansvar, planlegging og gjennomføring av arrangementer, utarbeiding av menyer med mer.

Vi leter etter en drivende dyktig person som har evne og vilje til å bidra til videre utvikling av våre restaurantkonsepter og å sørge for at våre gjester får den beste mulige opplevelsen under sitt besøk i Palmen restaurant

Som person er du initiativrik, tydelig, strukturert og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Du er oppdatert på mattrender og har et bredt nettverk blant leverandører og andre aktører innen restaurant- og barbransjen.

Restaurantsjefen vil rapporterer til F&B Manager.

Erfaring fra større hoteller, internasjonal erfaring, gode språkkunnskaper og erfaring fra det å arbeide med luxury/high-end markedet vil være en fordel

I tillegg er det en forutsetning at du har:

•Lidenskap for mat & drikkeopplevelser

•Høy faglig kompetanse

•Sommelierutdannelse er et krav

•God økonomisk innsikt og forståelse

•Fokus på gode rutiner og kvalitetssikringssystemer

•Gode resultater innen F&B

•Motivasjon for å levere gode resultater

Ved spørsmål eller for å søke på stillingen vennligst kontakt vår F&B Manager Christoffer Nilsson på christoffer.nilsson@grand.no

Søknadsbrev og CV sendes innen 5.juli 

ASSISTERENDE BANKETT- OG KONFERANSESJEF

Som Assisterende Bankett- og Konferansesjef på Grand Hotel Oslo må du drives av å levere kvalitet på aller høyeste nivå og ha som ambisjon å løfte et produkt som allerede er meget godt, til nye høyder sammen med dine kolleger.

Som person er du initiativrik, tydelig, strukturert og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Du er også meget kvalitetsbevisst, målrettet og tør å utfordre det etablerte i jakten på de magiske mat og møteopplevelsene for våre gjester.

I tillegg bør du kjenne deg igjen på at du har:

• Lidenskap for mat og drikke

• Høy faglig kompetanse

• Økonomisk innsikt og forståelse

• Fokus på gode rutiner og kvalitetssikringssystemer

• Erfaring i fra lignende stillinger

• Motivasjon for å levere gode resultater og ett godt produkt

Erfaring fra større hoteller, internasjonal erfaring og gode språkkunnskaper vil være en fordel.

Assisterende bankett - og konferansesjef rapporterer direkte til Bankett- og Konferansesjef

Søknader rettes til vår Bankett - og Konferansesjef Kristoffer Gjerberg på kristoffer.gjerberg@grand.no innen 12.07.2019

SALGSSJEF PÅ GRAND HOTEL OSLO

Grand Hotel Oslo er Norges mest ærverdige, ikoniske og prestisjefulle hotell – en legende takket være sin unike historie og sentrale beliggenhet på Karl Johans gate, omfavnet av Slottet, Stortinget og byens mest luksuriøse butikker.

Med sin rike og særegne historie, tradisjon og tidløse eleganse siden 1874, har Grand Hotel Oslo vært et hjem for mange internasjonale stjerner, verdensledere, politikere, kjendiser, fredsprisvinnere – og ferierende livsnytere fra hele verden. Den unike miksen av mennesker kombinert med den særegne historien gjør hotellet til noe ekstraordinært, – og en opplevelse du ikke finner andre steder.

 

Meeting & Event Sales manager på Grand Hotel Oslo 

Vår Meeting & Event avdeling er i sterk vekst og nå søker vi en ambisiøs og strukturert Meeting & Event Sales Manager som vil ha ansvar for salg, booking og detaljplanlegging av events, konferanser og kurs på vårt flotte hotell.

Vi leter etter en person med et sterkt salgsrettet fokus, strukturert og med øye for detaljer. Som Meeting & Event Sales manager drives du av å bygge relasjoner og å levere på toppnivå. Som person er du initiativrik, tydelig, strukturert og profesjonell og du bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er kvalitetsbevisst, målrettet og tør å utfordre det etablerte i jakten på magiske møteopplevelser for våre gjester.

 

I tillegg bør du kjenne deg igjen i at du har:

  • Minimum bachelor eller tilsvarende utdannelse
  • Erfaring fra premium segmentet
  • Tidligere erfaring fra salg, event & konferanse eller lignende stillinger i reiselivet
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper, muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
  • God økonomisk innsikt og forståelse
  • God systemforståelse MS-office, Superoffice
  • Motivasjon for å levere gode resultater

 

Hvorfor Grand Hotel Oslo?

Grand Hotel Oslo er en del av Scandic og Scandics Signaturhoteller, hvor du har unike utviklings- og karrieremuligheter i et spennende konsern i vekst.

Som Meeting & Event Sales Manager på Grand Hotel Oslo er du en del av et kompetent og sterkt salgsteam der Meeting & Events er et viktig satsningsområde.

Du vil få jobbe med å selge noen av de mest ikoniske, historiske og vakreste møterommene og ballsalene i Norge, som i dag er arena for alt fra Nobelmiddag til konserter, seminarer, møter, selskaper eller bryllup.

Du vil få en spennende arbeidshverdag der vi jobber for å levere unike gjeste- og kundeopplevelser hver eneste dag.

Vi er opptatt av å skape en sterk bedriftskultur preget av godt arbeidsmiljø med høy trivsel og felles mål.

Inspireres du av dette og ønsker å være en positiv og sterk bidragsyter? Da ønsker vi å høre fra deg!

 

Søknad, CV og eventuelle spørsmål kan sendes til:

Salgsdirektør Trude Strøm Solberg på epost: trudestrom.solberg@grand.no