La oss møtes på Grand Hotel - Møter og eventer

Nyrenoverte bankettsaler

Arranger ditt neste møte på Oslos mest sentrale hotell, med imponerende utsikt over byen. På Grand Hotel, som et møte og arrangement hotell, har vi blitt eksperter i å tilrettelegge og møte dine behov for en unik opplevelse. Vi er stolte av å presentere våre nyrenoverte bankettsaler og salonger. Med verdensklasse kunst, fotografering, møbler og lysekroner. Dette området kan romme mer enn 300 personer, noe som gjør det til et perfekt sted for seminarer, arrangementer, produktlanseringer, mingles, formelle og uformelle banketter, frokostmøter, etc. Våre vakre salonger, Dronningen, Champagne og Kongen, er perfekt for mindre arrangementer. 

Våre møterom med dagslys og utsikt over vakre Oslo i 7. etasje, kan gjeste grupper fra fire til 110 personer. Noen foretrekker å holde møter i en av våre elegante suiter eller andre steder steder på hotellet. En konferansevert er til disposisjon for å sørge for at alt går som det skal, for både møteplanleggere og deltakere.

Arranger ditt neste møte på Oslos mest sentrale hotell, med imponerende utsikt over byen. På Grand Hotel, som et møte og arrangement hotell, har vi blitt…

Les mer Stengt