Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt deilig,nordisk mat i Oslo med Oslos beste beliggenhet

Med den unike settingen i paradegaten Karl Johansgate, er Grand Hotel et beundret møtested for både hotellgjester og Oslos innbyggere.

Palmen Restaurant tiltrekker de som foretrekker kvalitetsretter i rolige omgivelser. Palmen har vokst seg til et rykte for å servere byens beste Afternoon Tea. Dersom dere bare er ute etter en fornøyelse i avslappende omgivelser vil Etoile Bar være det perfekte sted.

Palmen og Etoile Bar har begge hver sin unike atmosfære.

Med den unike settingen i paradegaten Karl Johansgate, er Grand Hotel et beundret møtested for både hotellgjester og Oslos innbyggere. Palmen Restaurant…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på smørstekt bondebrød med sesongens kantareller. Retten blir også servert i Palmen restaurant.

Smørstekt bondebrød toppet med sesongens kantareller og rømme

150 g kantareller

50 g smør

50 g rømme

Gressløk

Salt & Pepper

Vask soppen godt i kaldt vann, og tørk den. Forvarm stekepannen til 2/3 av full varme. Stek én skive av bondebrødet i smør. Stek deretter kantarellene i smør, salt, pepper og gressløk. Tilbered de stekte kantarellene på bondebrødet. Toppes med rømme og noen dryss av deilig, frisk gressløk. God fornøyelse!

Kjøp gjerne ferdigbakt bondebrød hos bakeren eller på butikken, eller bak det selv med Marcos sin oppskrift.

Månedens oppskrift

Smørstekt bondebrød toppet med sesongens kantareller og rømme