Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt deilig, nordisk mat i Oslo med byens beste beliggenhet

Med den unike settingen i paradegaten Karl Johans Gate, er Grand Hotel et beundret møtested for både hotellgjester og Oslos innbyggere.

Palmen Restaurant tiltrekker de som foretrekker kvalitetsretter i rolige omgivelser. Palmen har vokst seg til et rykte for å servere byens beste Afternoon Tea. Dersom dere bare er ute etter en fornøyelse i avslappende omgivelser vil Etoile Bar være det perfekte sted.

Palmen og Etoile Bar har begge hver sin unike atmosfære.

Med den unike settingen i paradegaten Karl Johans Gate, er Grand Hotel et beundret møtested for både hotellgjester og Oslos innbyggere. Palmen Restaurant…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på rugbrød. 

Rugbrød

Du trenger to sett med ingredienser og to boller.

Fremstilling en:

1 kg siktet rugmel

1⁄2 kg sammalt rugmel

2 teskjeer med natron

1 teskje med salt

1 teskje med bakepulver

Miks alle ingredienser i en bolle.

Fremstilling to:

1 1⁄2 liter kulturmelk

500g mørk sirup

250g brun farin

50g honning

Miks alle ingredienser i en bolle.

Etter fremstilling en og to, langsomt bland de to til å bli én. Deretter baker du brødet 12 timer i en ovn varmet opp til 100 grader. 

Månedens oppskrift

Rugbrød