Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt nordisk inspirert mat i hjertet av Oslo

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant

Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual luxury ambiance». Et sted for å møtes, et sted til å smake på nye minneverdige retter og utsøkte drinker.

Etoile Bar vil være stengt til 15. Mai for renovering. 

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på Rødbeter med kraftkarkrem. 

         Rødbeter med kraftkarkrem

 

Rødbeter 2 stk skåret veldig tynt. Hvis du har en mandolin er det best!    

Syltelake

10 cl hvitvin eddik

20 cl vann 

100 grs sukker

        

Varme opp eddik og vann, tilsett sukker og vent til sukker krystaller er oppløst. Kjøl ned. Når syltelaken er kald, legg til rød beter og la dem ligge to timer i laken.

 

Kaftkar krem

 

50 grs rømme

50 grs fløte

100 grs kraftkar

 

Rør kraftkar i kjøkkenmaskinen (kitchen aid eller kenwood) til den er myk, legg til fløte og rømme. Den må se ut nesten som piske krem. Når preparasjonen er klar, legg alt i sprøytepose.

Ta to rødbeter fra laken, tørk dem bra, i midten av rødbeter legg kraftkarkrem og lukk rødbeter.

Disse rødbeter krem blir servert som føret eller snack. Du kan også bruke gulbeter, neppe, kålrot, etc.

OBS!!! En dag du kan glemme salt, neste dag du kan glemme sukker, men du kan aldri glemme kjærlighet!