Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt nordisk inspirert mat og utsøkte cocktails i hjertet av Oslo

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant

Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual luxury ambiance». Et sted for å møtes, et sted til å smake på nye minneverdige retter og utsøkte drinker.

Grand Hotel introduserer - Eight Rooftop Bar

Grand Hotel relanserer vår fantastiske takterrassebar med et helt nytt navn og utseende. Nyt utsøkte cocktails og småretter med en unik panorama utsikt over Oslo. 

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på Bakt blåpotet med løyrom og rømme. 

Bakt blåpotet med løyrom og rømme.

Du trenger:

Blåpotet.

Løyrom

Grov salt

Rømme

Tilberedningen er enkel. Slik gjør du:

Sett ovnen på 190 grader.

Finn frem en ildfastform og legg i de uskrelte potetene. Dekk potetene med grov salt og sett i ovnen. 

Når saltet er brunt, er potetene ferdig. Ta formen ut av ovnen og finn frem rømme og løyrom. 

Snitt potetene på toppen, legg til en klump rømme og løyrom. Anrett på tallerken og nyt!

PS! Kos deg gjerne med et glass hvitvin til retten!