Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt nordisk inspirert mat og utsøkte cocktails i hjertet av Oslo

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant

Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual luxury ambiance». Et sted for å møtes, et sted til å smake på nye minneverdige retter og utsøkte drinker.

Grand Hotel introduserer - Eight Rooftop Bar

Grand Hotel relanserer vår fantastiske takterrassebar med et helt nytt navn og utseende. Nyt utsøkte cocktails og småretter med en unik panorama utsikt over Oslo. 

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på Mascarpone Crème. 

Mascarpone Crème

Oppskriften gir 8 porsjoner.

200g Mascarpone

200g Fløte

40g Sukker

2g Rosa pepper

5g Vanilje sukker

Selvvagt bær og søte tilsetninger.

 

Prosessen er kort og enkel. Slik gjør du:

Blend alt sammen til blandingen er stiv.

Legg til bær og andre søte tilsetninger etter behov. Pynt på toppen.

Server og nyt!