Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt nordisk inspirert mat i hjertet av Oslo

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant

Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual luxury ambiance». Et sted for å møtes, et sted til å smake på nye minneverdige retter og utsøkte drinker.

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på Rå marinerte kamskjell med fløte og ramsløk olje. 

Rå marinerte kamskjell med fløte og ramsløk olje.

 

Salt lake

1L vann

7grs salt

15grs sukker  

 

Saus

250ml Fløte

15grs sylte lake. 

 

Ramsløk olje

350g ramsløk

500g solsikker olje

Ta frem blenderen og ha i olje og ramsløk. Miks i 3 min, ta ut og filtrer blandingen. 

 

Kok opp og reduser fløten til du har 200 ml, legg til sylte lake og rør godt. Kjøl ned og legg til ramsløk olje. 

Legg kamskjell i salt laken. Etter 30 min, ta ut kamskjellene, skjær i tynne skiver og anrett på tallerken. 

Enjoy!