Restauranter og Barer på Grand Hotel

Nyt nordisk inspirert mat og utsøkte cocktails i hjertet av Oslo

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant

Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual luxury ambiance». Et sted for å møtes, et sted til å smake på nye minneverdige retter og utsøkte drinker.

Grand Hotel introduserer - Eight Rooftop Bar

Grand Hotel relanserer vår fantastiske takterrassebar med et helt nytt navn og utseende. Nyt utsøkte cocktails og småretter med en unik panorama utsikt over Oslo. 

Vår nylig renoverte lobby inkluderer nå Othilia Lobbybar og Palmen Restaurant Vi har skapt en unik lobby lounge opplevelse med en følelse av «casual…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Chef's Corner

Våre kreative og dedikerte kokker på Grand Hotel elsker å dele sine favorittoppskrifter med våre gjester og besøkende. For å hjelpe deg med å skape en «Grand» kulinarisk opplevelse i ditt eget hjem, vil vi dele en oppskrift med dere hver måned. Inviter dine venner, familie eller nyt i eget selskap! Våre kokker setter alltid friske råvarer i fokus, og setter sammen smakene i en perfekt harmoni. Denne måneden presenterer vår kjøkkensjef Marcos Scorza sin oppskrift på Syltet kantarell toast.  

Syltet kantarell toast.

Per porsjon.

Du trenger:

Èn skive surdeigsbrød. 

120g ferske kantarell.

Salt, pepper og smør.

100g sukker.

10cl hvitvin eddik.

20cl vann.

Parmesanost. 

Urter. Persille eller gressløk. 

Slik gjør du:

Bland inn eddik og vann i en kjele og varm opp. Tilsett sukker, og vent til krystallene er oppløst. Kjøl ned og legg til 40g kantarell. Tilsett gjerne litt salt og pepper. La laken stå i 1 time.

Finn frem 2 stekepanner. Skjær opp surdeigsbrød etter størrelsen av 2 fingre. Legg en mengde med smør i pannen og stek på begge sider på svak varme til en gylden farge vises. I den andre pannen, stek de resterende 80g kantarell med smør og olje i 2 – 3 minutter. Krydre til med salt og pepper.

Deretter legger du de stekte kantarellene på skivene og avslutter med syltet kantarell på toppen. Strø litt parmesan over toasten. Pynt gjerne til med litt persille eller gressløk på toppen. 

Anrett på tallerken og nyt!