Oppdag Artesia Spa på Grand Hotel i Oslo

Les mer Stengt

Om Artesia

Nyt behagelige øyeblikk med oss!

Artesia Spa Grand Hotel er eid og drevet av Artesia AS, kjent som et av Norges mest eksklusive treningsstudio og spa med beliggenhet på Majorstuen i Oslo.

Kombinasjonen av meget dyktige terapeuter, unike omgivelser, utmerket service og en vennlig, behagelig atmosfære har gjort Artesia Spa og Fitness til et prisvinnende spa i Oslo i flere år.

Du trenger ikke å reise langt for å få en velgjørende opplevelse på spa. Du kan unne deg den samme herlige opplevelsen sentralt i Oslo, enten på Karl Johan eller Majorstuen. På Karl Johans gate i Oslo sentrum finner du et velrennomert fristed for deg som ønsker å ta vare på kropp og sjel.

Artesias eksklusive spaavdelinger er tilgjengelig for alle. Våre høyt kvalifiserte terapeuter ser frem til å skreddersy en behandling som passer dine ønsker og behov.

Artesia Spa Grand Hotel har 7 eksklusive behandlingsrom, inkludert et duo behandlingsrom. Alle behandlingsrom har badekar, og vi har egen VIP-suite for grupper. Spafasiliteter er oppvarmet svømmebasseng som holder ca 30 grader, steambad, badstue og garderober.

Artesia Spa tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger, mange forskjellige typer massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, pedikyr og manikyr.

Artesia ble etablert i 2002 og har følgende målsetning:

“Hver gang du forlater Artesia skal du oppriktig glede deg til ditt neste besøk.”

Artesia er en oase og et fristed for mennesker som ønsker å ta vare på seg selv, sin kropp og sin sjel i behagelige omgivelser.

NB! Treningssenteret er midlertidig stengt grunnet renovering.

Artesia Spa Grand Hotel er eid og drevet av Artesia AS, kjent som et av Norges mest eksklusive treningsstudio og spa med beliggenhet på Majorstuen i Oslo.…
Les mer Stengt

Spa forespørsler

Spa forespørsler

Åpningstider Spa og Basseng

Mandag til fredag
Lørdag
Søndag
På helligdager
07.00 - 21.00
08.00 - 20.00
08.00 - 18.00
10.00 - 18.00


Artesia Spa Grand Hotel
Karl Johans gate 31
0101 Oslo

Tel: +47 22 82 5000
Email: booking@artesia.no

For bestilling, vær vennlig å sende oss epost booking@artesia.no or call +47 22 82 50 00.