Se alle restauranter og barer

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar Grand Hotel

En nydelig nordisk smaksopplevelse i Oslo.

Vi har renovert lobbyen til et stemningsfullt miljø¸ med nordisk gjestfrihet. For første gang i historien til Grand Hotel, har vi nå en Lobbybar, Othilia. Lokalisert rett ved siden av nyrenoverte Palmen restaurant, et sted å møte kollegaer og venner. 

Våre kreative og dedikerte kokker har satt sammen en nydelig meny inspirert av nordiske ingredienser, og kan tilby et utvalg av moderne retter og klassikere. Vår Barsjef, Filip Åbom, har utarbeidet en cocktailmeny preget av det klassiske, men med en moderne twist.

Kollegatreff etter jobb, lunsj, middag, feiringer eller vår populære ettermiddags te. Uansett hva dere er i humør til, står teamet vårt klart til å gi deg en unik nordisk opplevelse!

Othilia?

Othilia Lasson Engelhart, også kjent som «Ms. Oda», var gift med den anerkjente maleren Christian Krohg. Hun var en av Norges første kvinnelige malere og var en sentral skikkelse i den Bohemske epoken. Hun betrodde seg til Grand Cafè, til tross for at det var et oppholdssted kun for menn. Hun deltok likevel debattene, røykte sigaretter og bestilte cocktails. Othilia var veldig populær blant Bohemske menn på 1800 - tallet.


Palmen Afternoon Tea.

Inviter venner, familie og kolleger og opplev vår populære ettermiddags te i nyrenoverte Palmen Restaurant.


Afternoon Tea:
325 KR pr pers      

  


Bollinger Special Cuvèe Afternoon Tea:
445 KR pr pers

Afternoon Tea er tilgjengelig:
Lørdager: 12:00 - 14:00
                   14:30 - 16:30

Søndager: 12:00 - 14:00
                    14:30 - 16:30

Forhåndsbestilling gjøres senest 2 dager før, og man må være minimum 2 personer.

En nydelig nordisk smaksopplevelse i Oslo. Vi har renovert lobbyen til et stemningsfullt miljø¸ med nordisk gjestfrihet. For første gang i historien…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar

Åpningstider

Othilia Lobbybar

Mandag - fredag
Lørdag
Søndag

11:00 - 24:00
12:00 - 24:00
12:00 - 24:00


Palmen Restaurant

Mandag - fredag
Lørdag
Søndag

11:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 22:00

Biblioteket

En utvidelse av lobbyområdet er tilgjengelig for de som ønsker roligere omgivelser. Det er åpent for servering av mat og drikke fra 07:00 til 23:00. Lokalet kan også leies ut til private arrangementer. Biblioteket vil inneholde bøker fra Norges mest kjente bohemer fra fortiden, Henrik Ibsen, Hamsun, og til nåtidens Jo Nesbø og Anne Holt. I forbindelse med dette lokalet, ønsker vi å inspirere innen mote, design, poesi, kunst, Nobel Fredsprisvinnere og skape litt humor.