Rococo

En fantastisk sal med en fantastisk historie

Rococo er en av de vakreste og mest unike bankettsalene i Norge. Rococo, Speilen og salongene har en bemerkelsesverdig historie og har bidratt til å skape uforglemmelige selskap og banketter over ett helt århundre. Renoveringen av Rococo er spesielt inspirert av det gamle takmaleriet som stod her frem til 1957, før Rococo brant. Vi besluttet igjen å gi rommet et vakkert, klassisk takmaleri. Dyktige håndverkere samarbeidet om å få dette på plass. Veggene er dekorert med ekte italiensk silkestoff, Rubelli. Stukkatør Peter van der Ent har ledet arbeidet med de vakre gipsdekorasjonene, mens dekorasjonsmaler Axel Dahlgren har utført selve takmaleriet. De opprinnelige venetianske lysekronene skinner klarere enn noensinne. 

Rococo har plass for inntil 300 gjester til konferanse, 245 til middag eller 350 til mottagelse. Rommet har installert skjermer og tilleggsutstyr som vil være tilgjengelig på forespørsel.

Nyt skjønnheten av Grand.

Rococo er en av de vakreste og mest unike bankettsalene i Norge. Rococo, Speilen og salongene har en bemerkelsesverdig historie og har bidratt til å skape…
Les mer Stengt