Grand Hotel Oslo logo

Velkommen til Grand Hotel Oslo

Historisk hotell i hjertet av Oslo!

Grand Hotel i Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen.


Alle fortjener å føle seg "Grand"
Vår gjesteopplevelse baseres på ekte, nordisk luksus gitt av vårt dedikerte og entusiastiske internasjonale team. Grand Hotel har 283 rom, inkludert 54 suiter som er dekorert i en fascinerende blanding av vakkert design, en takterrassebar med fantastisk utsikt, Palmen Restaurant, Othilia lobbybar, 16 møterom, Artesia Spa Grand Hotel, fitnessrom og parkering.

Velkommen til Oslo

Vi er midlertidig stengt

Vi beklager å informere om at Grand Hotel Oslo,  Eight Roofttop bar, Othilia Lobbybar og Palmen restaurant er midlertidig stengt på grunn av situasjonen i forbindelse med Corona viruset (COVID-19). Vi føler utviklingen tett og evaluerer situasjonen fortløpende.

Vi åpner hotellet så snart det er mulig og anbefalt.

 

Du er hjertelig velkommen til å bestille fremtidige opplevelser hos oss via www.grand.no eller grand@grand.no. Vi er svært takknemlige for din forståelse i denne vanskelige tiden og vi håper at vi raskt kan ønske deg velkommen tilbake til Grand Hotel Oslo.

 

Med vennlig hilsen

Toril Flåskjer, Direktør

Les mer Stengt