Grand Hotel Oslo logo

Velkommen til Grand Hotel Oslo

Historisk hotell i hjertet av Oslo!

Vi åpner hotellet, Othilia og Palmen restaurant tirsdag 2.juni 2020. Vi gleder oss veldig til å ønske dere velkommen tilbake.

For oss er sikkerheten til gjester og ansatte vår høyeste prioritet. Vi følger derfor myndighetenes  retningslinjer og har høye standarder og innført enda strengere rutiner for renhold og hygiene. Vi gjør det vi kan for at du skal få et flott og trygt opphold hos oss.

 Våre bar – og spisesteder vil ha tilpassede åpningstider:

 Palmen Restaurant

11:30-21:00 Tirsdag - Lørdag

 Vårt Afternoon Tea tilbud på lørdager serveres som vanlig.

 Othilia

10:00 – 23:30 Mandag-Lørdag

17:00 – 23:00 Søndag

 Eight Rooftop bar er åpen på fredager og lørdager fra kl 1600 - 23.30

 Vi følger myndighetenes retningslinjer i forhold til mat og drikke og holder minimum 1 m avstand mellom bordene i restaurantområdet.

Artesia SPA holder åpent.

Velkommen til å ta kontakte oss på telefon 23 21 20 00 om du har spørsmål.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen.

Med vennlig hilsen, Grand Hotel Oslo by Scandic

Grand Hotel i Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen.


Alle fortjener å føle seg "Grand"
Vår gjesteopplevelse baseres på ekte, nordisk luksus gitt av vårt dedikerte og entusiastiske internasjonale team. Grand Hotel har 283 rom, inkludert 54 suiter som er dekorert i en fascinerende blanding av vakkert design, en takterrassebar med fantastisk utsikt, Palmen Restaurant, Othilia lobbybar, 16 møterom, Artesia Spa Grand Hotel, fitnessrom og parkering.

Velkommen til Oslo

Les mer Stengt