Grand Hotels beliggenhet

plassert i hjertet av Oslo

Grand Hotel er plassert midt i hjertet av Oslo, på paradegaten Karl Johan. Hotellet ligger i gangavstand til Det Kongelige Slott, Aker Brygge, Akershus Festning, Stortinget, Den Norske Opera og flere spennende museer.

Grand Hotel er i sentrum av Oslos eksklusive handlegater, innenfor fem minutters gange finner man fire elegante shoppingsenter med et rikt utvalg: Eger Karl Johan, Paleet, Steen & Strøm og GlasMagasinet. Gucci, Ralph Lauren, Burberry, Ferner-Jacobsen samt tidløse og lukseriøse slik som Louis Vuitton og Hermés, er også i nærheten av Grand Hotel.

Dersom du ønsker å besøke attraksjoner utenfor sentrumskjernen vil en kort gåtur fra hotellet ta deg til Nationaltheatret. Her finner du t-bane, trikk og busser klare til å bringe deg til alle byens kanter. Direkte transport til Oslo Lufthavn Gardemoen er også tilgjengelig fra Nationaltheatret.

Se vårt kart i ruten under for finne hovedattraksjonene tilknyttet kort gangavstand fra Grand Hotel. Du kan selvfølgelig alltid snakke med vår Concierge i resepsjonen for å få ytterligere hjelp til å finne dine favoritter i Oslo.

Grand Hotel er plassert midt i hjertet av Oslo, på paradegaten Karl Johan. Hotellet ligger i gangavstand til Det Kongelige Slott, Aker Brygge, Akershus…

Les mer Stengt

Hvordan komme seg fra