La oss møtes på Grand Hotel - Møter og eventer

Nyrenoverte bankettsaler

Legg ditt neste møte til Oslos mest sentrale hotell, med topp fasiliteter og imponerende utsikt over byen. På Grand Hotel har vi blitt eksperter i å tilrettelegge for en unik møte - og arrangementsopplevelse. Vi er stolte av å presentere våre bankettsaler og salonger, med kunst, møbler og lysekroner i verdens klasse. bankettavdelingen har kapasitet til opp mot 350 personer og er det perfekte sted for seminarer, produktlanseringer, formelle og uformelle banketter, frokostmøter, etc. Våre vakre salonger, Dronningen, Champagne og Kongen, er egnet for mindre arrangementer og sammenkomster. 

Møterommene i 7. etasje, rikelig med dagslys og med utsikt over vakre Oslo, , kan gjestegrupper fra fire til 110 personer. Vi har også elegante suiter og andre områder på hotellet som er tilgjengelig for møtevirksomhet. En konferansevert kan stilles til disposisjon for å sørge for at gjennomføringen foregår sømløst både for møteplanleggere og deltakere.

Legg ditt neste møte til Oslos mest sentrale hotell, med topp fasiliteter og imponerende utsikt over byen. På Grand Hotel har vi blitt eksperter i å tilrettelegge…

Les mer Stengt