Se alle restauranter og barer

Feire i Grand atmosfære sentralt i Oslo

Organiser dine arrangementer i Oslo med Grand Hotel

Med vår lange historie med å skape uforglemmelige selskap, banketter og bryllup på Grand Hotel, vil vi sørge for at alle gjester får en fullkommen opplevelse på Grand Hotel.

Uansett hva anledningen måtte være, vil vårt kreative arrangementsteam være klar for tilrettelegge og skape et arrangement tilpasset deres ønsker.

Rococo, Speilen, Palmen og Eight Rooftop Bar, i tillegg til våre store hotellsuiter, tilbyr et bredt spekter av lokaler for den perfekte bryllupsfest, middag eller bankett. Våre bankettkokker er dedikerte til å servere smaker av ypperste kvalitet, og innehar erfaring fra blant annet den årlige Nobels Fredspris-banketten. På Grand Hotel er vi eksperter i å tilrettelegge for alle typer selskap og arrangement.

Med vår lange historie med å skape uforglemmelige selskap, banketter og bryllup på Grand Hotel, vil vi sørge for at alle gjester får en fullkommen opplevelse…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Rococo

Rococo er nyrenovert og er nå ett av de vakreste og mest unike bankettsalene i Norge. Rococo, Speilen og salongene har en bemerkelsesverdig historie med å skape uforglemmelige selskap og banketter. Renoveringen av Rococo er spesielt inspirert av det gamle takmaleriet som stod her frem til 1957, før Rococo brant. Vi besluttet igjen å gi rommet et vakkert, klassisk takmaleri. Dyktige håndverkere samarbeidet om å få dette på plass. Veggene er dekorert med ekte italiensk silkestoff, Rubelli. Stukkatør Peter van der Ent har ledet arbeidet med de vakre gipsdekorasjonene, mens dekorasjonsmaler Axel Dahlgren har utført selve takmaleriet. De opprinnelige venetianske lysekronene skinner klarere enn noensinne. 

Rococo har plass for inntil 300 gjester til konferanse, 245 til middag eller 350 til mottagelse. Rommet har installert skjermer og tilleggsutstyr som vil være tilgjengelig på forespørsel.

Nyt skjønnheten av Grand.

Speilen

Nobels fredsprismiddagen har blitt arrangert i Speilen i mange år, i tillegg til en rekke andre fantastiske eventer. Rommet har blitt brakt tilbake til sin fordums glans i prakt av luksuriøse krem farger med innslag av gull og glitrende venetianske lysekroner. Nydelige vintage speil som gjenspeiler de spektakulære arrangementene fra fortiden som igjen vil gjenstå i fremtiden. 

Speilen har plass til til 142 personer i klasseromsoppsett eller 170 personer i kinooppsett. Salen er også ideell for lunsj eller mottagelser i samspill med møter og konferanser i Rococo. Rommet har installert skjermer og tilleggsutstyr som vil være tilgjengelig på forespørsel.

Sammen kan Speilen og Rococo danne et større selskapslokale for de unike anledningene!

Salongene

Elegant, luksuriøst og innbydende, beskriver våre nyrenoverte salonger. Salongene består av tre separate rom, Dronningen, Kongen og Champagne. Hvert rom har en distinkt følelse, med vakre detaljer og elementer av kunst som er i verdensklasse. Et fabelaktig Andy Warhol verk - "Portrett av Kronprinsesse Sonja" og en vakker vase laget av Dronning Sonja. Gangen til salongene består av fantastiske fotografier av den kjente britiske fotografen Tim Walker. Fotografiene utstråler skjønnhet og ballroom fantasi. 

Salongene er ideelle for middager, mottakelser og små arrangementer

Carl Johan og Hogarth

Carl Johan- & Hogarth er ypperlige selskapssalonger for et mer formelt og stilfullt arrangement som familiesammenkomster, jubileum, bursdager, konfirmasjon, bryllup eller forretningsmiddag for inntil 30 personer.

Disse salongene blir servert av Palmen restaurant, samtidig som de tilbyr privat atmosfære avskilt fra resten restauranten.

Grand Penthouse Terrace Suite

Opplev vår mest prestisjefulle suite med plassering i toppetasjen på Grand Hotel. Grand Penthouse Terrace Suite tilbyr en unik panoramautsikt over Oslo, det kongelige slott og fjorden fra den private takterrassen. Suiten har blitt kåret som Norges mest ledende hotellsuite i 2014, 2015 og 2016 av World Travel Awards. 

Spisestuen i den prestisjefulle Grand Penthouse Terrace Suite har plass for inntil 20 personer. Den kan også bli brukt i kombinasjon med mottagelser på takterrassen.

Grand Royal Suite

Spisestuen i den praktfulle Grand Royal Suiten har kapasitet for inntil 16 personer – noe som gjør suiten perfekt for middagsselskap, feiringer eller bursdager. Den kan også bli brukt i kombinasjon med Grand Penthouse Terrace Suite for større arrangementer.

Julius Fritzner

Vår tidligere gourmetrestaurant i hjertet av hotellet har nå blitt et elegant lokale for private selskap. Fremdeles innehar Julius Fritzner den samme sjarmerende atmosfæren - helt perfekt for middagsselskaper, arrangementer, feiringer og mottakelser. Julius Fritzner har kapasitet til 82 personer.

Nobelmiddag

Vær vertskap for din egen Nobelmiddag!

Spis og drikk i ånden av Nobel Fredsprisvinnere! Grand Hotel er årlig arrangør av Nobel Fredspris banketten. Vi tilbyr ditt selskap en opplevelse utenom det vanlige med Grand Hotels Nobelmiddag

Vi dekker bordene med vårt dedikerte Nobel Fredsprisservise, og presenterer egne menykort som gjestene kan ta med seg hjem som et minne. Vi har menyer datert flere år tilbake så dere kan selv velge hvilken meny som er best egnet for anledningen. Eller kanskje hvilken fredsprisvinner dere ønsker å hedre?

For selskap over 80 personer serverer vi Nobelmiddagen i Speilen. Ønskes menyen servert for et mindre antall har vi en rekke selskapssalonger og suiter som er godt egnet til dette..