Se alle restauranter og barer

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar Grand Hotel

Historiske Palmen Restaurant åpnet dørene for mer enn hundre år siden, i 1913, og har siden vært en møteplass for tilreisende og for Oslo’s befolkning. 

I mange år var palmen også en møteplass for Kristianiabohemen, et sted hvor man kunne la seg inspirere av vakre omgivelser, innta mat og drikke av en meget høy standard og ikke minst nyte godt selskap. Henrik Ibsen var en flittig besøkende i Palmen Restaurant, og dukket gjerne innom for å kjøle seg ned i den svale hagen når varmen stod på som verst.   

Palmen har gjennomgått mange oppgraderinger gjennom tidens løp men atmosfæren, full av historisk sus og dus, har forblitt den samme og er en av grunnene til at restauranten har fått sin ikonstatus.

Restaurantens kreative og dedikerte kokker med sjefskokk Thor Inge Konstali i spissen, har satt sammen en nydelig kontinental meny med en nordisk vri. Vi har egne lunsj og middagsmenyer, nye ukentlige retter og serverer også Afternoon Tea i helgene.

I Othilia Lobbybar serverer vi i tillegg cocktails, vin og alkoholfrie drinker for dem som kunne tenke seg en aperitif før middagen.

Nyt våre avslappede og sofistikerte omgivelser med kunst og interiør i verdensklasse – perfekt for kollegatreff etter jobb, lunsj, middag, feiringer eller vår populære ettermiddags te.

I tilknytning til restauranten finner man to lekre chambre separées;  lune Hall of Fame, dekorert med bilder av kjente og kjære besøkende og med kapasitet for 36 gjester, og historiske og mer intime Carl Johan, som har sitteplass til 16 gjester.

Palmen er stedet for å senke skuldrene og nyte livet!


Palmen Afternoon Tea

Inviter venner, familie og kolleger til å oppleve vår populære ettermiddagste i helgene i Palmen Restaurant.


Afternoon Tea:
365 KR pr pers      

  


Bollinger Special Cuvèe Afternoon Tea:
515 KR pr pers

Afternoon Tea er tilgjengelig:
Lørdag og Søndag: 12.00  - 17.00

Forhåndsbestilling gjøres senest 2 dager før, og man må være minimum 2 personer.

Tipsy Tea

Nå lanserer vi Tipsy Tea i legendariske Palmen Restaurant! Dette er en herlig og livlig versjon av Afternoon Tea med spennende teapot drinks og champagnecocktails, servert med søte og salte småretter, akkompagnert av herlige rytmer fra vår jazztrio. Dette må du ikke gå glipp av!

 

Dato for Tipsy Tea.:

Fredag 18.desember kl 15-18 - Fullbooket

 

Book din teapot på grand.no eller e-mail: palmen@grand.no

Historiske Palmen Restaurant åpnet dørene for mer enn hundre år siden, i 1913, og har siden vært en møteplass for tilreisende og for Oslo’s befolkning.…

Les mer Stengt

Be om mer informasjon

Palmen Restaurant & Othilia Lobby Bar

Åpningstider Palmen og Othilia lobby bar

Othilia Lobbybar

Mandag - Søndag 10:00 - 17:00


Palmen Restaurant

Mandag - Fredag 11:30 - 17:00
Lørdag og Søndag 12:00 - 17:00

Biblioteket

For de som ønsker roligere omgivelser er salongen Biblioteket det perfekte sted. Lokalet kan også leies ut til private arrangementer. Biblioteket inneholder bøker fra Norges mest kjente bohemer fra fortiden, Henrik Ibsen, Hamsun, og kontemporære forfattere som Jo Nesbø og Anne Holt. Dagsferske aviser er også tilgjengelig.